zondag 26 september 2010

Award

Oooh wat begint mijn dag al goed. Ik heb mijn eerste award gekregen !!! Ik kreeg hem van Gerda, zij was het die mij het laatste duwtje gaf om een blog te starten en daar ben ik haar nog altijd dankbaar voor. Dus hierbij nogmaals dankt je wel Gerda !
Als ik deze award aanvaard moet ik over 7 dingen schrijven die nog niet op mijn blog staan. Daar moet ik toch eens over denken. Ik begin gewoon bij 1 en we zien wel verder.

1. Naast borduren en poppenhuizen ben ik ook een verzamelaar. Dat is me met de paplepel ingegeven door mijn ouders (ook zo'n verzamelaars) Postzegels, kaartjes en zo meer, alles wat je maar kan verzamelen, verzamel ik.
2. Ik hou ook enorm van bloemen en heb een grote tuin met allerlei bloemen en planten in. Ik kan echt genieten van deze pracht.
3. Ik kijk heel graag naar Science Fiction en vooral naar Startrek - stargate series.
4. Ik werk bij een dokter die gespecialiseerd is in rug- en spierpijnen, een probleem van deze tijd. Ik dacht dat alleen oudere mensen het in hun rug hadden, maar je schrikt als je ziet hoeveel jonge mensen daar al last van hebben.
5. Ik heb geen huisdieren, vroeger had ik een hond, maar nu hebben we echt te weinig tijd om aan zo'n beestje te besteden en dan kan je er maar beter geen hebben hé.
6. Ik moet dringend weer wat aan mijn gewicht doen. Ik was 47 kg afgevallen (echt geen tikfout hoor) en wat was ik daar trots op. Maar... ik ben een emotionele eter en we hebben een moeilijk jaar achter de rug (Mijn man verloor zijn werk enz ...) en nu is er weer een hele hap bij gekomen. Ik probeer nu terug wat aan dit overgewicht te doen en hoop dat het me uiteindelijk lukt.
7. En nu we het toch over eten hebben, ik hou vooral van de buitenlandse keuken. Ik laat me graag verrassen door nieuwe smaken en geuren. Niet altijd goed als je wil afvallen, maar we leven maar één keer hé.

Zo, dat waren dan 7 punten en nu moet ik als laatste taak deze award ook doorgeven aan 2 andere mensen. Toch wel moeilijk want ik ben nog niet zolang acief in blogland, dus ken ik nog niet zoveel mensen. Mijn keuze is gevallen op:


Kristel heeft een hele mooie blog met kruissteekpatronen en Conny maakt echt leuke dingen voor het poppenhuis. Dus dames, ik geef hierbij de fakkel door aan jullie ...

3 opmerkingen:

Unknown zei

gefeliciteerd met je award Monique.
Hij is je van harte gegunt hoor.
Ik ben een trouwe volger van je en je verdient het.
Jolanda

Anoniem zei

Ook van mij hartelijk gefeliciteerd met je award Monique.IK heb ook twee mensen blij kunnen maken.Bedankt dat ik deze van jou heb gekregen,ik zal hem koosteren.

groetjes

poppenhuis zei

Gefeliciteerd met je award Monique en dank voor je vermelding van mijn blog.