donderdag 15 juli 2010

En nog meer geborduurd..

Wat is er leuker dan iemand plezier te doen met je hobby. Alhoewel ik het héél moeilijk vind om iets van mijn werkjes weg te geven (laat me eerlijk zijn ...) vond ik het toch héél leuk om mee te doen met de regenboogkussens. Ik heb meegewerkt aan 2 kussens, eentje met de zonnebloemen en eentje met een AOY patroontje. De kussens zijn samengesteld door iemand anders, ik vind ze bijzonder mooi en de ontvangsters waren er zeker héél blij mee.Toen we onze keuken wilde verfraaien (lees schilderen) zou ik ook een borduurwerkje maken. Alhoewel ik er toch al wat had liggen, vond ik geen enkel geschikt, tot ik het patroon van Permin vond met deze bloemen. Dit borduurwerk heb ik dan ook voor het eerst laten inlijsten en hij hangt nu te pronken boven mijn aanrecht.

Mijn dochter Eva heeft een klasgenootje dat helemaal gek is van Hello Kitty. Voor haar verjaardag wilde ze dan ook iets borduren, met mijn hulp en dat was nodig want het moest af zijn in één week, ingelijst en al. Ik heb dan mijn turbonaald bovengehaalt en ben als gek gaan borduren. Als ze thuis was van school heeft Eva ook nog wat gedaan en met vereende krachten was het dan ook op tijd klaar.
Dit mooie patroon van tinkerbell heb ik een beetje aangepast, ik weet nog niet wat ik er mee doe, maar ik vond het zo mooi dat ik het niet kon weerstaan.

4 opmerkingen:

Tania zei

Wow, zoveel werkjes! Die kussens zijn echt prachtig.

kruissteekje zei

Allemaal zeer mooie werkjes Monique, vooral die kussens vind ik schitterend.
En een werkje in 1 week maken......chapeau hoor.

Esther zei

Wat zijn die kussens prachtig! Ik kijk regelmatig op de site van de regenboogkussens...maar komt er maar niet van om mee te doen...is een superidee dat initiatief!

poppenhuis zei

Wow Monique, leuk zeg.
Ik borduur zelf ook heel graag. Je hebt altijd eer van je werkt, toch?