maandag 26 juli 2010

Beurzen

Na de kleinere poppenhuisbeurs vorig jaar in Antwerpen kwam nu de, voor mij, eerste grote beurs in Nederland er aan. 13 maart 2010 - poppenhuisbeurs in Rijswijk. Mijn dochter Eva en ik vertrokken vroeg genoeg en na een kopje heerlijke chocomelk konden we dan eindelijk binnen.

Wat hebben we onze ogen uitgekeken, zo'n mooie dingen hebben we gezien en uiteraard ook vanalles gekocht. De winkelmeubeltjes hadden we al in Antwerpen gezien, enkele workshops meegenomen, lampjes, lintjes, beertjes en bloemetjes, ... het rode salonnetje was een aanbieding en zou een prachtige aanwinst zijn voor mijn volgend project, een prachtig salon

Wat ook heel leuk was, was dat de leden van het poppenhuisforum om 1 uur samenkwamen en zo kreeg ik de gelegenheid om enkele leden te leren kennen.
We zijn dan heel voldaan en met onze schatten terug naar huis gereden. Op naar de volgende beurs !
En de volgende beurs waar we geweest zijn was terug in Antwerpen (15 mei 2010), op een andere locatie dan voordien, maar zeker niet minder mooi. Ook hier weer de ogen uitgekeken en de kwijl opgeveegd ! En uiteraard ook weer wat gekocht, geld moet rollen hé...
Ik zat weer met mijn project in mijn hoofd, het salon, en had daarvoor enkele dingen opgeschreven, open haard, kastjes, bureau,...

Bij het eerste kraam waar we zijn gestopt, stonden spulletjes met 50% korting en daar moet je dan van profiteren. Ik heb er de rode spulletjes gekocht, bureautje, krantenhouder, bloemenstandaard en later de rode bureaustoel.

Een pop wilde ik ook, die had ik al op het oog in Rijswijk en hier heeft Eva ook voor haar een pop gekocht. Het wordt hier wel duidelijk dat ze in een andere eeuw zit dan ik. Zij wil het moderner, ik meer in de stijl van Sissi.

Ik heb ook een prachtige luchter gekocht bij Sun, momenteel het pronkstuk voor mijn salon.
Het was weer een geslaagde beurs, ik ben een tevreden en gelukkig mens ...

3 opmerkingen:

Pauline zei

Zo'n beurs is vast geweldig!
Ik ben vorig jaar naar de Handwerkbeurs geweest.
Helaas geen speciale aanbiedingen en stiekem kom je daar toch voor, maar wie weet dit jaar, hopelijk ontmoet ik dan ook een paar medebloggers, dat zou erg leuk zijn.

Tania zei

Ooooohhhh, wat zijn die spulletjes toch zooooo leuk! Ik moet toegeven dat het bij mij begint te kriebelen om ook aan zo'n poppenhuis te beginnen. Maar neee, ik hou vol! Ik zou trouwens niet weten waar ik het hier moet zetten. Dus ik hou het maar bij genieten van jou spulletjes.

Ingrid zei

goh ik vind dat ook zo mooi ,ik denk dat het toch wel eens de moeite is zo'n beurs ... Die kleine meubeltjes het is allemaal zo fragil en fijntjes ! Prachtig ....