woensdag 25 augustus 2010

Roosje

In een allereerste poging om miniatuur te borduren had ik dit roosje gemaakt. Het patroontje is 4 op 5 cm groot. Uiteidelijk toch te groot voor het poppenhuis. Maar ik vond het te mooi om zo maar weg te steken en heb dan een leuk lijstje gevonden en dit is het resultaat. Leuk toch??

9 opmerkingen:

Pauline zei

Dat is een mooi roosje geworden, zal best moeilijk zijn ja, om piepkleine borduurtjes te vinden, die op schaal zijn van het poppenhuis.

Gerda zei

Ohhh wat is dit mooi Monique.... ik hou ook zo van die kleine borduurtjes, daar vindt je echt overal een plaatsje voor!!!

Liefs...

Ana Paula zei

Olá Monique
Thanks for stopping by and comment. This picture is very beautiful. Moreover, as all your work. All you have to your blog is very, very beautiful. Congratulations.
Cheers
Ana Paula

Esther zei

wow ik vind 4 x 5 cm al ienieminie hoor!
heel mooi geworden...knap hoor...ben benieuwd hoe je het doet....heb je ook kleine lapjes in je handen of maak je ze op een grote lap?

Monique zei

Esther, dit is gemaakt met 1 draadje over 1 draadje in halve steekjes. Ik heb een klein borduuringetje en mijn lapje is dan zo groot dat het past voor deze ring. Met de kussentjes (die zijn nog kleiner, daar werk ik wel met een grotere lap en maak er dan meerdere tegelijkertijd om ze daarna van elkaar te knippen.

Tania zei

Wow, wat een miniatuurtje!

Ana Paula zei

HAPPY DAY OF THE BLOG
Passing by my blog and behind the seal of confirmation of FEAST DAY OF THE BLOG.
A strong hug of friendship
Ana Paula

Unknown zei

meis wat een ongelooflijk gepriegel is dat geweest zeg, maar het resultaat is ongelooflijk zeg Had dit nog niet eerder gezien Leuk hoor. VOnd het heerlijk op je weblog rond te neuzen .
gr liza

Pepi zei

precioso cuadro de punto de cruz,felicidades por esas manos,un saludo pepi