zondag 28 oktober 2012

Poppenhuisbeurs Apeldoorn 2012

De poppenhuisbeurs van Arnhem is verhuist naar Apeldoorn, voor mij betekend dit dat het nog verder rijden is, zo'n 200 km enkele rit. Maar dat heb ik er graag voor over want het was weer geweldig om te zien wat de internationale markt aan "poppenhuisitems" te bieden heeft.
Ik ben met mijn dochter Eva geweest en we hebben echt de ogen uitgekeken, zo'n prachtige dingen. Soms wel erg ver over ons budget, maar dat kon de pret zeker niet drukken. En bij de meer betaalbare dingen hebben we dan onze slag geslagen.

Ik wilde al zo lang een karaf met glazen en had op de beurs een fles whiskey gekocht ! Blijkbaar de kleinste fles echte drank (hij stond zelfs in het Guinness Book of Records) en heb daarom deze karaf met glazen gekocht.


Omdat al dat lekkere fruit me zo aansprak, wilde ik alvast enkele stukjes kopen om een mooie mand mee te vullen. Het ontbrekende maak ik zelf. Het bundeltje look vond ik zo mooi dat ik het ook niet kon laten liggen.


Ik wilde wel eens handtasjes maken en daar voor zijn deze bindels geschikt en bij Sun vond ik ook zakjes met kleine merknamen. Dat zal zeker chic staan hé.
Het klokje is voor mijn dochter, die wil het in haar winkeltje hangen...Verder heb ik nog lintjes gekocht en bij Sun een aantal pakketjes, het tasje, de telefoon en de lamp in de vorm van een slang (deze wilde Eva zo graag). 
Ook het vogelhuisje is voor haar. Hieronder een algemene foto van wat we gekocht hebben. Maar het waardevolste  waren weer de ideeën die we hebben opgedaan op deze prachtige beurs !3 opmerkingen:

Xandra Dekker zei

Hallo Monique,

Je hebt mooie aankopen gedaan. Gezellig zo samen met je dochter op pad. Ik hoop volgend jaar deze beurs eens te kunnen bezoeken.

Fijne zondag nog en veel plezier van je aankopen.

Groeten Xandra

Tania zei

Ooohhh, die telefoon vind ik wel super! En van dat flesje whisky zal je vast niet erg dronken geraken.

Wyrna Christensen zei

Dejlige køb. Din karrafel er så flot. Den kan jeg godt forstå du er glad for. Skønt med en masse inspiration.
Knus
Wyrna